اصول سئو در وردپرس

اصول سئو

ارتقای سئوی وردپرس جهت افزایش بازدیدکنندگان سایت شما حیاتی است. اگر به واقع جذب بازدیدکننده برای شما مهم است، پس ضروری است به بهترین اصول سئو توجه کنید. در این مقاله سعی میکنیم بهترین روش های ارتقاء سئو در وردپرس را با شما به اشتراک بگذاریم. سایتی که برای موتورهای جستجو بهینه سازی نشده باشد، مانند دفتر یادداشت شخصی شما در فضای اینترنت است که فقط خودتان خواهید خواند و نمی‌توانید انتظار داشته باشید کسی آن را بخواند. برای آنکه محتوای سایت شما مخاطب پیدا کند و بتوانید در موتورهای جستجو به نتایج خوبی دست یابید باید بدانید اصول سئو چیست. بکارگیری اصول سئو می‌تواند جایگاه شما در نتایج جستجو را ارتقا داده و ضمن افزایش کاربر به فروش بیشتر منجر شود.

شاید بارها شنیده باشید که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای SEO friendly است، این دقیقا یکی از مهمترین دلایلی است که بسیاری از کاربران وبسایت خود را با وردپرس استارت می زنند! درحالیکه وردپرس سعی میکند کدهایی که تولید می‌کند از بهترین اصول سئو پیروی کند، اما اگر مایلید به شرایط ایده ال سئو برسید کارهای زیادی وجود دارد که می توانید انجام دهید. ما تعدادی از راهکارهای عملیاتی را برای شما آماده کرده ایم تا به نحوی اصول سئو وردپرس خود را بهینه کنید.

سئو چیست؟

SEO مخفف کلمه Search Engine Optimization به معنای بهینه سازی برای موتورهای جستجوگر می‌باشد. این یک استراتژی است که توسط مدیران وب سایت ها اتخاذ می‌شود تا به وسیله بهبود رنک وبسایت خود در موتورهای جستجوگر بتوانند بازدیدکننده بیشتری را به وبسایت خود جذب کنند. سئو روشهایی برای فریب گوگل و یا بازی با سیستم‌ها نیست! سئو در مورد قواعد کدنویسی و فرمت صحیح محتوای یک سایت صحبت می کند تا بتواند توسط موتورهای جستجوگر بهتر دیده شود.

چرا سئو مهم است؟

روز به روز به تعداد کاربرانی که از طریق گوگل نیازهایشان را جست و جو می کنند، اضافه می‌شود. بر اساس آمار رسمی سایت گوگل روزانه چیزی حدود 3.5 میلیارد سرچ در گوگل انجام می‌شود. حالا راحت می‌توانیم درک کنیم که چرا بیل گیتس می‌گوید که “اگر کسب و کار شما در اینترنت حضور ندارد، به زودی از صحنۀ روزگار حذف خواهید شد.

موتورهای جستجوگر، اغلب مهمترین منبع جذب بازدیدکننده برای اکثر وبسایت ها هستند. گوگل و دیگر موتورهای جستجوگر، از الگوریتم پیچیده ای برای بررسی و رنک دادن به وبسایتها در نتایج جستجو استفاده می کنند. اگر چه این الگوریتم‌ها دائما در حال ارتقا و تغییر هستند ولی اصول سئو قواعد و مقررات نسبتا ثابتی هستند و بکارگیری آن‌ها رتبه سایت شما را ارتقا خواهد داد.

اگر محتوای شما بهینه نشده باشد، موتورهای جستجوگر آن را در نتایج آخر خود نشان می دهند. در نتیجه وقتی کاربران در مورد موضوعی جستجو می کنند که در سایت شما وجود دارد، سایت شما را در نتایج نمی بینند و درنتیجه شما این بازدید کنندگان را از دست می دهید.

انواع سئو کدام است؟

در حالت کلی کارهایی که بر روی سایت جهت بهینه سازی آن انجام می شود به دو گروه کلی سئو داخلی on-page SEO و سئو خارجی off-page SEO تقسیم می شود که در ادامه جزئیات هر کدام را توضیح می دهیم.

1- تعریف سئو داخلی

سئو داخلی on-page SEO به مجموعه عواملی گفته می شود که در داخل سایت و ساختار محتوای آن انجام می شود از جمله :

  • بررسی و اصطلاح ساختار کلی سایت شامل منو ها و دسته بندی های آن
  • ویرایش تصاویر سایت برای سئو و کم کردن حجم آنها برای افزایش سرعت سایت
  • اصلاح ساختار URL های صفحات سایت
  • اصلاح عنوان و توضیحات صفحات و مطالب سایت
  • اصلاح مشکلات سرعت سایت و بهینه سازی آن برای رسیدن به بیشترین سرعت ممکن
  • بررسی و رفع ایرادات قالب سایت و مشکلات مربوط به واکنش گرا بودن آن روی گوشی موبایل
  • اصلاح صفحات گروه مقالات و تگ ها بر اساس کلمات کلیدی هدف
  • ایجاد کلمات کلیدی کانونی برای ایجاد محتوا با توجه به مشتریان و کاربران هدف سایت
  • لینک سازی داخلی بین صفحات و مطالب سایت و قرار دادن لینک به صفحات مهم در بخشهای اصلی سایت

سئو داخلی یا on page seo قواعدی است که در داخل سایت بکار می‌برید تا ضمن افزایش کاربران در موتورهای جستجو راحت تر یافت شوید. سئو محتوا و تکنیکال مهم‌ترین بخش‌های سئو داخلی هستند. با رعایت فاکتورهای سئو داخلی می‎توانید ضمن استفاده از محتوای مفید و کاربر پسند، بدون صرف وقت و هزینه زیاد رتبه دلخواهتان را بدست آورید. محتوای مناسب شاه کلید موفقیت کلیه فرآیند‌های سئو داخلی است و نقش اساسی را در ارتقای رتبه سایت در موتورهای جستجو دارد. در کنار توجه به محتوا عناصری مثل توجه به کلمات کلیدی، بهینه سازی آدرس صفحات سایت، بهینه سازی Meta title و رعایت ساختار در نوشتار متن می‌تواند به موفقیت سئو داخلی سایت کمک کند.

2- تعریف سئو خارجی

برای سایت ها سئو خارجی off-page SEO هم استفاده می شود که شامل فعالیت هایی است و به نوعی بازاریابی و معرفی سایت در اینترنت و شبکه های اجتماعی است از جمله :

  • ساخت بک لینک از سایتهای معتبر و مرتبط به صورت مداوم
  • انتشار مطالب سایت در شبکه  های اجتماعی معروف برای هدایت کاربر و جذب مخاطب
  • ارسال خبرنامه و استفاده از ایمیل مارکتینگ برای جذب کاربران جدید
  • استفاده از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ برای بازاریابی سایت و معرفی آن در منابع مختلف

سئو خارجی یا  OFF Page SEO شامل روش‌هایی است که در خارج از سایت بکار گرفته می‌شود تا پس از بکارگیری قانون‌های سئو داخلی به ارتقای رتبه سایت در موتورهای جستجو کمک کند. سئو خارجی از فاکتورهای متعددی پیروی می‌کند که رعایت آن‌ها می‌تواند در موفقیت سایت نقش چشم گیری داشته باشد. طبیعی بودن، عنصر بسیار تاثیر گذاری در سئو خارجی است و باید تلاش کنیم قواعد ثابت سئو به طبیعی ترین شکل ممکن بکار برده شود تا موفقیت تضمین شود. ایجاد صفحه در شبکه‌های اجتماعی، وبلاگ نویسی، ثبت سایت در موتورهای جستجو، اشتراک گذاری تصاویر مناسب و استفاده از ویدیو می‌تواند به موفقیت سئو خارجی سایت کمک کند.

اصول اولیه سئوی وردپرس

تنظیمات دیده شدن در موتورهای جستجوگر وردپرس خود را بررسی کنید

نمایش در موتورهای جستجو وردپرس دارای تنظیماتی است که می توانید به وسیله آن وبسایت خود را از دید موتورهای جستجوگر پنهان کنید. هدف از این آپشن این است که قبل از قرار دادن وب‌سایت تان در دید عموم، فرصت کافی برای آماده سازی آن داشته باشید.

در هر صورت این امکان وجود دارد که این آپشن به طور تصادفی تیک خورده باشد و در نتیجه وبسایت شما از نتایج جستجوی موتورهای جستجوگر حذف شود. اگر وبسایت شما در نتایج جستجوی موتورهای جستجوگر دیده نمی شود، اولین چیزی که باید بررسی کنید این آپشن است. وارد پنل مدیریت وردپرس خود شوید، سپس به مسیر زیر بروید: تنظیمات >> خواندن

دیده شدن توسط موتورهای جستجو

از ساختار سازگار با اصول سئو در URL های وردپرس استقاده کنید

URL های سازگار با اصول سئو، شامل کلماتی هستند که به روشنی به محتویات مطلب لینک شده اشاره می کنند و به سادگی قابل خواندن هم برای انسان و هم برای موتورهای جستجوگر هستند. توجه کنید که لینک‌ها باید قابل خواندن باشند و هر کاربری با دیدن آن ها می تواند حدث بزند که با چه محتوایی مواجه خواهد شد.

مثالی از نحوه صحیح لینک گذاری :      http://www.wpstart.ir/how-to-install-wordpress

مثالی از نحوه نادرست لینک گذاری :   http://example.com/archives/123

همانطور که می بینید این لینک ها از ارقامی استفاده کرده اند که ارتباطی با محتوای مطلب مربوطه ندارد و کاربر نمی تواند با دیدن این لینک ها حدسی در مورد محتوای مطلب بزند. استفاده از ساختار سازگار با اصول سئو برای پیوندهای یکتا در وردپرس می تواند شانس شما را برای کسب جایگاهی بهتر در موتورهای جستجوگر افزایش دهد. برای تنظیم ساختار پیوند یکتا خود، بر روی لینک Settings در منوی ادمین کلیک کرده و بار دیگر بر روی Permalinks کلیک کنید. وارد این بخش که شدید تنظیمات نمایش پیوند یکتای خود را به گونه‌ای قرار دهید که بتوانید URLهای خود را مانند مثال بالا کنید.

اگر وبسایت شما بیش از 6 ماه است که راه اندازی شده است، از تغییر ساختار پیوندهای یکتای خود بپرهیزید مگر اینکه از ساختاری استفاده کرده اید که صرفا شامل اعداد است نه عنوان مطلب. اما اگر از تاریخ و اعداد در کنار نام مطلب استفاده کرده اید تغییری ایجاد نکنید. تغییر ساختار پیوندهای یکتا در یک سایت آنلاین منجر به شکسته شدن لینک های شما که در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده اند می شود. همینطور باعث ریسک از دست رفتن رنک شما خواهد شد.

پلاگین سئوی وردپرس جهت بررسی سئو

یکی از ویژگی‌های وردپرس این است که برای هر کاری یک پلاگین خوب وجود دارد و سئو نیز از این قاعده مستثناء نیست. صدها پلاگین برای سئو در وردپرس وجود دارد و انتخاب بهترین افزونه برای افراد مبتدی بسیار سخت می‌باشد. به جای اینکه برای امور مختلف مرتبط با سئو از پلاگین های مجزا استفاده کنید، ما به شما کمک می‌کنیم تا بهترین پلاگین را برای انجام تمام مسئولیت‌های مرتبط با سئو انتخاب کنید.

yoast seo

معرفی افزونه Yoast SEO

افزونه Yoast seo وردپرس بهترین افزونه برای سئو و بهینه کردن وردپرس هست , افزونه وردپرس سئو دارای دو نسخه رایگان و نسخه پریمیوم می باشد. در نسخه حرفه ای هیچ محدودیتی در بخش های مختلف افزونه وجود نداره و چند گزینه بیشتر نیز نسبت به نسخه رایگان افزونه وردپرس سئو داره.

تفاوت نسخه رایگان افزونه Yoast seo و نسخه پرمیوم چیست؟

  • قابلیت قرار دادن بیش از یک کلمه کلیدی کانونی برای هر مطلب
  • دارای ویدیوهای آموزشی کار با افزونه
  • راهنمای هر بخش بصورت قدم به قدم
  • امکان ریدایرکت کردن آدرس سایت

در زیر به کلیه امکانات افزونه وردپرس سئو اشاره می کنیم تا با قسمت های مختلف این افزونه حرفه ای سئو اشنا بشید.

اینکه میگم یکی از بهترین افزونه های سئو وردپرس یا محبوب ترین فقط یک شعار برای فروش محصول نیست، شما با مراجعه به مخزن وردپرس و یا سایت اصلی yoast.com تعداد دانلود های این افزونه رو مشاهده کنید نزدیک 30 میلیون سایت فقط از نسخه پریمیوم این افزونه استفاده می کنند. پس شکی در حرفه ای بودن seo by yoast نیست.

نوشتن محتوای کاملا سئو شده و بهینه با افزونه Yoast seo

با استفاده از افزونه سئو وردپرس yoast شما قادر خواهید بود محتوای مطالب خودتون رو کنترل کنید , یکی از قابلیت های بسیار خوب افزونه یواست سئو بررسی محتوای سایت شما بر اساس اصول سئو می باشد و سه چراغ سبز , زرد , قرمز کیفیت مطلب رو به شما نشون میده و کمک می کنه تا بتونید به بهترین شکل ممکن مطالب خودتون رو بهینه کنید.

عنوان نوشته و توضیحات سفارشی با wordpress seo by Yoast

یک مطلب دارای یک عنوان و محتوا می باشد که گوگل عنوان رو در نتاریج جست و جو نمایش میده و به صورت دلخواه قسمتی از محتوا رو هم در زیر عنوان نمایش میده , وردپرس سئو به شما اجازه میده تا بتونید برای مطالب خود عنوان و توضیحات سفارشی مشخص کنید تا در نتایج گوگل بتوانید چشم گیر تر باشید.

روبات پیکربندی متا ها

افزونه سئو wordpress seo by Yoast دارای روبات های پیکربندی متا ها می باشد، شما می تونید با این قابلیت مواردی چون جلوگیری از نمایش مطلب در گوگل و نقشه سایت جلوگیری کنید. چیزی که برخی سایت های به آن نیاز دارند. دارای بخش تنظیم محتوا نمایش مطالب در شبکه های اجتماعی.

تکنولوژی نمایش کلمات کلیدی که زیاد جست و جو میشن

یکی از مهمترین قسمت های افزونه Yoast seo انتخاب کلمه کلیدی برای آنالیز محتوا می باشد این قسمت دارای تکنولوژی موتور جست و جوی گوگل هستش یعنی کلمات و جملات مهمی که توسط کاربران زیاد جست و جو میشه رو می تونه بهتون نشون بده تا شما بتونید بهترین کلمه کلیدی رو برای محتوای خودتون انتخاب کنید.

ساخت نقشه سایت

یکی دیگر قسمت های مهم هر وب سایتی وجود نقشه سایت هست همون site map که به موتورجست و جو ها کمک می کنه بتونن به راحتی به مطالب سایت ما دسترسی داشته باشن. این افزونه به شما اجازه میده که بتونید به راحتی برای سایت وردپرس خود یک نقشه حرفه ای ایجاد کنید و قسمت های مختلف آن را کنترل کنید.

برید کرومب ( موقعیت مکانی کاربر در سایت )

یکی دیگر از لازمه های هر وب سایتی بخش برید کرومب می باشد . یعنی نمایش موقعیت مکانی کاربر داخل سایت این مورد در اکثر قالب های وردپرس موجود هست افزونه yoaset seo کمک می کنه بتونید به بهترین شکل ممکن این بخش رو سفارشی سازی کنید.

ویرایش فایل های مهم .htaccess و rebots.txt

کلیه سیستم های مدیریت محتوا چه وردپرس و چه سیستم های دیگر دارای دو فایل است .htaccess و rebots.txt که مهمترین فایل ها در سئو محسوب میشود. از طریق این دو فایل می توانید موارد مهمی رو برای بهینه بودن سایت و سئو کردن سایت انجام بدیم. افزونه Yoast seo این دو فایل رو در بخش تنظیمات خودش در اختیار شما میزاره تا بتونید تغییراتتون رو به راحتی داخل این فایل ها اعمال کنید.

تنظیمات کنسول جستو جوی گوگل

کنسول جستجو گوگل Google Search Console برند جدید از شرکت گوگل است که اخیرا جایگزین گوگل وبمستر تولز Google Webmaster Tools شده است. 10 سال قبل ابزاری بنام گوگل وبمستر تولز توسط شرکت گوگل معرفی شد که تا کنون بهترین ابزار آنالیز وب سایت برای وب مسترها بوده است و اخیرا گوگل برای بدست آوردن کاربران بیشتر برای این ابزار قدرتمند خود، نام آن را به کنسول جستجو گوگل ( Google Search Console ) تغییر داده است. yoast seo اجازه میده بتونید سایتتون رو از طریق مدیریت وردپرس به این کنسول موتور جست و جو وصل کنید.

بهینه سازی پیوند یکتا

افزونه سئو وردپرس یواست از بهترین نوع پیوند یکتا در وردپرس استفاده می کنه و همچنین اجازه میده تا بتونید کاملا ادرس مطالب و برگه ها رو کاملا سفارشی سازی کنید. آدرس مثل محتوا می تونه یکی از مهمترین بخش های مطالب در سئو محسوب بشه . همچنین در قسمتی دیگر اجازه این رو دارید تا بتونید نحوه نمایش درس ها رو کلا کنترل کنید و یک سری موارد اضافی که باعث طولانی شدن ادرس های شما میشن رو حذف کنید. واقعا seo by yoast کارش حرف نداره.

مدیریت ریدایرکت ها در وردپرس

مدیریت ریداریرکت هایی که شما در نسخه حرفه ای افزونه Yoast seo شاهد خواهید بود به شما اجازه میدهد تا انواع خطاها در سایتتون رو به ادرس های جدید ریدایرکت کنید. بدون شک هیچ سایتی بدون خطا نیست و ادرس هایی که به خطا دچار شده باشند سبب امتیاز منفی در سایت میشن. yoast این قابلیت رو داره تا بتونید به راحتی و فقط با چند کلیک خطا های سایت خود را به ادرس های جدید ریدایرکت کنید و از گرفتن نمره منفی توسط موتور جست و جو جلوگیری کنید.

بررسی کلید واژه کانونی چند منظوره ( کلمات کلیدی را به صورت حرفه ای بررسی کنید )

کلید واژه ها یا همون کلمات کلیدی محتوای نوشته کلماتی هستند که بعد از اتمام نوشته توسط افزونه Yoast seo باید بررسی شود. در نسخه حرفه ای افزونه شاهد این خواهید بود که میشه چندین کلمه کلیدی رو روی مطلب بررسی می کند تا بشود بهترین کلمه رو از بین کلمات کلیدی موجود برای مطلب خود انتخاب کنیم.

این ها توضیحاتی کلی از افزونه yoast seo premium بود، تا به شما توضیح بدیم چرا این افزونه به عنوان بهترین افزونه بهینه سازی سئو شناخته شده است. جهت دریافت نسخه پریمیوم این افزونه اینجا کلیک کنید.

بهترین اقدامات برای ارتقاء سئو

اگر شما با خواندن این مقاله تا اینجا بتوانید اصول اولیه سئو را در وبسایت خود رعایت کنید و همینطور از بهترین افزونه سئو برای وردپرس بهره ببرید، این بدان معناست که از بسیاری از سایت ها جلوتر هستید. با اینحال اگر به دنبال نتایج بهتری هستید، لازم است بهترین اقداماتی که در ادامه می اید را نیز انجام دهید. این اقدمات خیلی تخصصی نیستند و حتی نیاز ندارند تا شما از دانش کدنویسی بهره ببرید. اما این روشها می توانند تغییرات مهمی در سایت شما ایجاد کنند اگر به درستی آنها را اجرا کنید.

استفاده صحیح از دسته ها و تگ ها در وردپرس

دسته بندی ها و تگ ها

وردپرس به شما این امکان را می دهد که مطالب خود را داخل تگ ها و دسته بندی ها مرتب کنید. این امر باعث می شود تا به راحتی بتوانید مطالب خود را بر اساس موضوعات آنها دسته بندی کنید و کاربران نیز بتوانند راحت تر آنچه که به دنبال آن هستند را بیابند. دسته ها و تگ ها همچنین به موتورهای جستجوگر کمک می کنند تا بتوانند ساختار و محتوای سایت شما را بهتر بفهمند.

اغلب مبتدیان سردرگم هستند که کدام یک بهتر است؟ دسته بندی و یا تگ ها، پس از توضیح درمورد این دو به خوانندگان، باید درمورد نحوه بکارگیری آنها توضیح دهیم.

دسته بندی ها برای گروه های گسترده ای از پست های شما درنظر گرفته شده. اگر وبلاگ را مانند یک کتاب تصور کنیم در این صورت دسته بندی ها مانند جدول فهرست مطالب میباشد. برای مثال، در وبلاگ های شخصی شما میتوانید گروه بندی هایی مانند موسیقی، غذا، مسافرت و … داشته باشید. دسته بندی بصورت سلسله مراتبی است بنابراین میتوانید برای هر دسته یک فرزند یا زیرمجموعه درنظر بگیرید.

از سوی دیگر تگ ها کلمات کلیدی خاص‌تری هستند که محتوای یک پست خاص را توضیح میدهند. برای مثال، یک پست وبلاگ، که در دسته‌بندی غذاها قرار گرفته، میتواند تگ هایی از قبیل سالاد، صبحانه، کیک و … داشته باشد.تگ ها را مانند قسمتی از فهرست یک کتاب تصور کنید.

به لینک دهی داخلی عادت کنید

لینک دهی

موتورهای جستجو به هر صفحه روی وبسایت شما یک نمره اختصاص میدهند. دستورالعمل این نمره دهی مخفی نگه داشته میشود بنابراین اشخاص نمیتوانند با این نتایج بازی کنند. با این حال، رایجترین نشانه اعتبار صفحه، لینک ها هستند. این موضوع دلیل اهمیت آن است که چرا باید به محتوایتان از دیگر پست ها و صفحات وبلاگتان لینک داشته باشید.

باید این را برای خود یک عادت قرار دهید که هرزمان که ممکن است به پست های خود لینک دهی کنید. اگر سایتتان چند نویسنده دارد، پس یک چک لیست پست های وبلاگ پیش از انتشار تهیه کنید که از آنها بخواهد حداقل سه تا از دیگر پست های وبلاگ را به هم پیوند دهند.

رعایت اصول سئو بازدید از صفحات سایت را ارتقا میدهد، زمان سپری شده توسط کاربران در وب‌سایت تان را افزایش میدهد و در نهایت نمره سئو از پست ها و صفحات شخصیتان را بهبود میبخشد.

بهینه سازی کامنت های وردپرس بر اساس اصول سئو

کامنت ها

کامنت ها یک نشانه قدرتمند از قضاوت کاربران درمورد وبسایت شماست. کامنت کاربران به معنی لینک بک بیشتر به سایت شما و ترافیک بیشتر و بهبود سئو است. اما باید مطمئن شوید کامنت ها واقعی هستند و اسپم نیستند. کسانی که کامنت اسپم میگذارند لینک های بدی میگذارند که میتواند روی رتبه جستجوی شما تاثیر بگذارد یا حتی آن را ویران کند. این مورد علت آن است که چرا ما به همه توصیه میکنیم تا استفاده از Akismet را شروع کنند. این یکی از دو پلاگینی است که روی وردپرس از پیش نصب شده اند و به شما کمک میکند تا با کامنت اسپم مبارزه کنید.

اگر پست های شما کامنت های واقعی و بدون اسپم را دریافت کند باید برای داشتن چنین سایتی به خود افتخار کنید! اما حجم زیاد کامنت ها در یک پست میتواند کندی لود صفحات را به همراه داشته باشد که روی رنک موتورهای جستجو تاثیر میگذارد . برای آماده سازی سایتتان به طوریکه بتواند بار کامنت های گذاشته شده را روی سرور مدیریت کند و به آنها سرعت بخشد، میتوانید کامنت ها را به چندین صفحه تقسیم کنید.

بهینه سازی سرعت و عملکرد سایت شما

بهینه سازی سرعت سایت

کارشناسان استفاده از وب معتقدند که کاربران در عرض چند ثانیه از بازدید یک وبسایت تصمیم خود را می‌گیرند که میخواهند در آن بمانند یا آن را ترک کنند. این بدان معنی است که به عنوان صاحب یک وب‌سایت، تنها چند ثانیه فرصت دارید تا محتوای خود را به کاربر ارائه دهید. مطمئنا نمی‌خواهید این زمان را با انتظار کاربر در لود صفحات از دست بدهید. موتورهای جستجو مانند گوگل ادعا میکنند که به وبسایت های سریعتر رتبه بهتری نسبت به سایت های آهسته میدهند. پس یکی از اصول سئو بالا بودن سرعت لود صفحه است.

جهت بهینه سازی و افزایش سرعت بالا آمدن سایت هم افزونه های متعددی وجود دارد. یکی تز این افزونه ها WP Rocket است. این افزونه با ذخیره کش سایت شما و اولویت دهی به لود مطالب سایت سرعت آن را افزایش می دهد. برای اطلاع بیشتر از عملکرد این افزونه و دریافت آن، اینجا کلیک کنید.

بهینه سازی تصاویر برای سئو در وردپرس

تصاویر نسبت به متن‌ها جاذبه بیشتری دارند اما به زمان بیشتری برای لود شدن احتیاج دارند. اگر به سایز و کیفیت تصاویر دقت نکنید، می‌توانند سرعت وب‌سایت شما را کند کنند.

ترفند دیگری که میتوانید جهت بهینه سازی تصاویر برای موتورهای جستجو استفاده کنید، استفاه از تگ های توصیفی alt و title است. این تگ ها به موتورهای جستجو کمک میکند تا بفهمند تصاویر شما درمورد چیست. همچنین آنها به کاربران دارای نقص بینایی کمک میکند زیرا صفحه نمایش خوان آنها میتواند تگ های alt و title را برای آنها بخواند. وردپرس به شما اجازه میدهد که تگ های title و alt را هنگام آپلود تصاویر به آنها اضافه کنید.

گذاشتن متن جیگزین و عنوان

استفاده از SSL/HTTPS را آغاز کنید

SSL مخفف Secure Sockets Layer میباشد، یک تکنولوژی است که روابط بین مرورگر کاربر و سروری که به آن متصل شده را رمزنگاری میکند. این تکنولوژی یک لایه امنیتی اضافی به سایت وردپرستان اضافه میکند. سایت های ایمن شده با SSL با یک نشان قفل کنار نوار آدرس مرورگر نمایش داده میشوند. این کار وبسایت شما را بیش از پیش قابل اطمینان میکند و اگر درحال کار با یک فروشگاه آنلاین وردپرس هستید برایتان لازم است.

این بود تمام آن چیزهایی که برای شروع یادگیری اصول سئو لازم است بدانید. اگر تازه‌کار باشید فکر می‌کنم حالا دیگر نگاه درستی به SEO پیدا کرده‌اید؛ اما این تازه اول راه است و برای حرفه‌ای شدن باید بیشتر از این‌ها تلاش کنید.

 

مطالب زیر را حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *